ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ

16 жовтня відмічається Всесвітній день здорового харчування. Мета якого – це залучення уваги громадськості до проблем харчування в сучасному суспільстві.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 80 % захворювань пов’язані тією чи іншою мірою з харчуванням, а 40% з них пов’язані безпосередньо з фактором харчування людини.
Здорове харчування – це не тільки збалансований раціон споживання білків, вуглеводів, жирів, вітамінів та мікроелементів, а і здоровий спосіб життя. Здорове, правильне харчування є одним із найбільш значущих аспектів способу життя людини та факторів її здоров’я.
Для здобувачів освіти 4 класу була проведена бесіда "Щоб здоровим стати - потрібно корисну їжу вживати!" Під час бесіди учні мали змогу пригадати, яка корисна та не корисна їжа; для чого потрібні вітаміни, жири, білки, вуглеводи та мінеральні речовини; як смачно готувати корисну їжу?
Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.